Verzenden en bezorgen 2017-05-20T21:11:40+02:00

Verzenden en bezorgen

Bezorgen
Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling.  Zodra we uw betaling hebben ontvangen maken we het pakket verzendklaar. De levertijd is 3-5 werkdagen voor bestellingen binnen Nederland.

Verzenden binnen Nederland

Elk gelukshemdje wordt per stuk verpakt in een speciale brievenbusdoos. Brievenbuspost binnen Nederland is € 1,95. Voor bestellingen vanaf  3 hemdjes op 1 adres, is verzending GRATIS. Verzending via PostNL.

Verzenden binnen Europa
Voor verzending binnen Europa geldt het “Europa” tarief van PostNL volgens het track & trace principe*. Zo word je op de hoogte gehouden van de aflevering op het gewenste adres. Deze service van PostNL bieden we je aan met korting voor     € 7,95. Voor bestellingen vanaf 2 Babygoodluck gelukshemdjes op 1 adres betaal je € 12,95. De verzendduur is afhankelijk van het land; gemiddeld is dit 4-6 werkdagen. Verzenden met track & trace is niet naar alle landen buiten de EU mogelijk.

Verzenden buiten Europa
Voor verzending naar landen buiten Europa geldt het “Wereldwijd” tarief van PostNL volgens het track & trace principe*. Zo word je op de hoogte gehouden van aflevering op het gewenste adres. Deze service van PostNL bieden we je aan met korting voor € 14,95. Voor bestellingen vanaf 2 Babygoodluck gelukshemdjes op 1 adres betaal je € 19,95. De verzendduur is afhankelijk van het land. Gemiddeld is dit 6–8 werkdagen. * Verzenden met track & trace is niet naar alle landen buiten de EU mogelijk.