Veelgestelde vragen 2021-08-09T22:10:13+02:00

Veelgestelde vragen

Waar worden de hemdjes gemaakt?

Babygoodluck produceert volledig in Nederland. Elk gelukshemdje is dus 100% Nederlands fabricaat, met liefde gemaakt onder leiding van Cora en Greg van een sociaal maatschappelijk verantwoord naaiatelier in Amsterdam.

Waarom is er maar 1 maat te verkrijgen?

De traditie geeft aan dat het gelukshemdje zo snel mogelijk na de geboorte gedragen wordt. Vandaar dat de hemdjes in 1 maat gemaakt worden: babymaat 50-62 voor 0-3 maanden. Speciaal voor alle pasgeborenen.

Waarom is er maar 1 kleur te verkrijgen?

De gelukshemdjes worden als onderhemdjes gedragen en geven elke baby een beetje extra geluk. Het is een liefdevol en betekenisvol cadeau, dat bij elke baby moet passen. Daarom hebben we gekozen voor 1 kleur: sereenwit.

Ik wil het hemdje graag cadeau doen met een persoonlijke boodschap. Kan dit?

Een bijzonder cadeau verdient een persoonlijk tintje. Daarom kun je een Babygoodluck cadeau geven met een persoonlijke boodschap.
Bij “bestellen” is er de mogelijkheid je persoonlijke boodschap in te vullen. Dit is handig als je het cadeau met jouw persoonlijke touch direct door ons wilt laten versturen naar de ontvanger.
Indien je niets invult, sturen wij een blanco kaart mee met het cadeaupakket. Indien je het cadeau naar je eigen adres laat versturen, kun je deze kaart desgewenst nog beschrijven voordat je het cadeau overhandigt.

Wanneer geef je een Babygoodluck cadeau?

De traditie geeft aan dat het gelukshemdje zo snel mogelijk na de geboorte gegeven wordt. Een gelukshemdje is dan ook een bijzonder kraamcadeau voor pasgeborenen. En uitermate geschikt als zwangerschapscadeau. De hemdjes worden in 1 maat gemaakt: babymaat 50-62 voor 0-3 maanden.

Is de gebruikte katoen wel lekker zacht?

De katoen die gebruikt wordt voor Babygoodluck is van de beste kwaliteit. Dit betekent dat alle hemdjes heerlijk comfortabel, zacht en mooi zijn, en dat blijven.

Hoe kan ik de gelukshemdjes het beste wassen?

Ieder gelukshemdje is van zuiver katoen gemaakt. Dit betekent dat het op maximaal 30 graden gewassen kan worden en vervolgens niet in de droger mag. Strijken kan op middelmatige temperatuur. Elk hemdje is voorzien van een (verplicht) klein etiket met wasvoorschrift. Desgewenst is het etiket gemakkelijk te verwijderen.

Hoe draagt een pasgeborene een Babygoodluck?

Een Babygoodluck wordt gedragen over een rompertje. Het is ook mogelijk het zonder een romper te dragen aangezien de kwaliteit katoen zacht is voor baby’s huidje.

Kan ik het hemdje laten personaliseren?

Babygoodluck.com biedt niet de mogelijkheid het hemdje te laten personaliseren. Dit is een bewuste keuze om zo de kwaliteit en uitstraling te bewaken van een sereenwit hemdje.

Mocht je er toch voor kiezen het hemdje te personaliseren, dan adviseren wij de initialen of naam van het baby’tje te laten borduren. In Amsterdam raden wij borduurservice Excellent, Kinkerstraat 49hs aan.

Hoe wordt het gelukshemdje verpakt?

Het ontvangen van een cadeautje wordt extra leuk met een mooie verpakking. Daarom wordt elk Babygoodluck zorgvuldig met tissuepapier verpakt in een luxe witte cadeaudoos met Babygoodluck satijnen lint. In de doos vind je een kaartje met uitleg in het Nederlands en Engels over de traditie van het gelukshemdje. Dat maakt het geven nóg leuker.

Het geheel wordt verzonden in een speciale brievenbusdoos voorzien van sluitzegels. Vanaf 3 stuks op 1 afleveradres wordt een geschikte doos gebruikt met vulmateriaal tegen het schuiven van de Babygoodluck doosjes.