Over Babygoodluck 2022-05-13T23:07:29+02:00

Babygoodluck: doe een baby een beetje geluk cadeau

Wel eens van een camicia della fortuna gehoord? Nee? Ik ook niet. Totdat ik er eentje kreeg van een vriendin uit Italië, om cadeau te doen aan mijn pasgeboren neefje.

Volgens Italiaanse traditie…

De camicia della fortuna is een traditioneel Italiaans gelukshemdje. Oorspronkelijk werden ze met de hand gemaakt. Meestal door la nonna of la zia, de grootmoeder of een tante van de baby. Bedoeld om meteen na de geboorte te dragen. En daarna een leven lang te bewaren. Want zoals de naam al zegt: dat brengt geluk.

…made in Holland

Als een goede fee aan de wieg van je pas geboren neefje, nichtje of kleinkind staan met een cadeautje dat geluk brengt. Wie wil dat nou niet? Het bracht me op het idee om dit prachtige gebruik ook in ons land te introduceren. Het traditionele Italiaanse (onder)hemdje. Maar dan wel in een eigentijds design, en met liefde in Nederland gemaakt van de beste kwaliteit katoen.

Exclusief bij Babygoodluck

Het idee werd werkelijkheid: sinds september 2012 kun je ook in Nederland een gelukshemdje kopen. Alleen online, bij Babygoodluck.com. Zonder dat je hoeft te dubben over maat of kleur, want het hemdje is er maar in één maat: babymaat 50-62 voor 0-3 maanden. En in één kleur: sereenwit. Dit gelukshemdje past en staat daardoor altijd, bij jongetjes en meisjes. Een Babygoodluck is een bijzonder kraamcadeau of zwangerschapscadeau.


♥ Conny Lute

Babygoodluck.com