Klanteninfo 2022-05-16T20:51:22+02:00

Klanteninfo

Babygoodluck: doe een baby een beetje geluk cadeau!

♥ De webshop biedt 1 artikel, in 1 kleur en in 1 maat
♥ Verzending binnen Nederland is GRATIS
♥ Wereldwijde verzending is mogelijk
♥ Een account aanmaken mag maar is niet nodig. Je kan direct bestellen!

Bestellen is eenvoudig

Klik op GELUKSHEMDJE, kies het aantal gewenste gelukshemdjes en plaats deze in je winkelmand. Volg het eenvoudige bestelproces.

In de voorlaatste stap biedt Babygoodluck je de mogelijkheid een persoonlijke boodschap achter te laten als je het Babygoodluck cadeau direct door ons wilt laten versturen naar de ontvanger van het cadeau. Mocht je geen persoonlijke boodschap willen achterlaten, dan laat je het veld ” bestelnotitie”  blanco. Babygoodluck zal dan een blanco kaart met de cadeauverpakking meesturen. Indien je het cadeau naar je eigen adres laat versturen, kun je deze kaart desgewenst nog beschrijven voordat je het cadeau overhandigt.

Betalen

Na betaling keer je automatisch terug in de webshop. Je ontvangt een order- en betaalbevestiging per mail.
Gaat er iets mis tijdens het bestelproces, waardoor je de betaling niet hebt kunnen afronden? Je ontvangt automatisch ter herinnering een mail zodat je alsnog de bestelling kunt afronden.

Bezorgen

Verzending vindt plaats na ontvangst van de betaling. Zodra we je betaling hebben ontvangen maken we het pakket verzendklaar. De levertijd is 3-5 werkdagen voor bestellingen binnen Nederland.

Verzenden binnen Nederland

Elk gelukshemdje wordt per stuk verpakt in een speciale brievenbusdoos. Brievenbuspost binnen Nederland is GRATIS en verzending is via PostNL

Verzenden binnen Europa

Voor verzending binnen Europa geldt het “Europa” tarief van PostNL volgens het track & trace principe*. Zo word je op de hoogte gehouden van de aflevering op het gewenste adres. Deze service van PostNL bieden we je aan met korting voor    € 9,95. De verzendduur is afhankelijk van het land; gemiddeld is dit 4-6 werkdagen.
* Verzenden met track & trace is niet naar alle landen binnen de EU mogelijk.

Verzenden buiten Europa

Voor verzending naar landen buiten Europa geldt het “Wereldwijd” tarief van PostNL volgens het track & trace principe*. Zo word je op de hoogte gehouden van aflevering op het gewenste adres. Deze service van PostNL bieden we je aan met korting voor € 14,95.  De verzendduur is afhankelijk van het land. Gemiddeld is dit 6–8 werkdagen.
* Verzenden met track & trace is niet naar alle landen binnen de EU mogelijk.

Retouren

Mocht de bestelling onverhoopt niet naar wens zijn, dan mag het Babygoodluck hemdje ongedragen, onbeschadigd, ongebruikt en in originele verpakking uiterlijk binnen 14 (veertien) dagen na leverdatum geretourneerd worden. Wij vertrouwen op je begrip dat hygiëne voor baby’s van groot belang is. Wij zijn dan ook genoodzaakt hier kritisch mee om te gaan.

Meld de retourzending aan via info@babygoodluck.com met vermelding van de reden van de retournering. Vermeld ook duidelijk je gegevens en IBAN bankrekeningnummer.

Stuur het artikel vervolgens voldoende gefrankeerd naar:
Babygoodluck.com
Haringvliet 16
1826 AA Alkmaar

De kosten voor het retour zenden zijn voor jouw rekening, tenzij anders afgesproken met Babygoodluck.com.
Ongefrankeerde retourzendingen worden door Babygoodluck.com niet aangenomen maar geretourneerd. Het risico van retour zenden ligt bij degene die de zending retourneert.